Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2010 12:05 - Дебатът продължава...
Автор: himn Категория: Музика   
Прочетен: 14809 Коментари: 29 Гласове:
0

Последна промяна: 30.03.2010 12:56


Вече могат да се чуят всички песни, кандидатствали за химн на Пловдив. Пловдивският сайт Пловдив24 има линк към адрес http://himn.plovdiv24.bg/
На този адрес могат да се прочетат и текстовете на песните, както от първия, така и от втория кръг - с изключение на тези, които според комисията не отговарят на статута.
В сайта www.potv.eu също има анкета, която трябва да даде информация за отношението към избрания от комисията химн. А дали изобщо трябва да има химн - на този въпрос може да отговорите в анкетата на Радио Пловдив http://www.radioplovdiv.bg/
Припомняме, че последната дума има Общинският съвет. Започналият обществен дебат  има за цел да помогне на общинските съветници при вземането на решение, а също така да популяризира някои стойностни творби, които може би заслужават да бъдат чути от повече хора.



Гласувай:
0



1. анонимен - Останалите химнове се намират по аннъците, които се намират между чатраците,
31.03.2010 10:32
които пък от своя страна се намират МЕЖДУ ЧАНТИИТЕ! Върви ги търси по разни линкове,,potvove,джвънчове и киликанзери, ако се нямаш работа и искаш непременно, на всяка цена, да оплешивееш преждевременно, да стигнеш до тотално умопомрачение и да завършиш безславно в психиатрията, където да те тъпчат с химикали, докато опънеш жартиерите най- напокон. Няма как да си чуя химновете по Интернет и това си е! Господата от общината пукнаха на ината си и така и не щяха да пуснат и другите нови химнове в този сайт,а старите от 2009 да откачат! Вместо това любимият им и иначе не лош химн на Георги Славчев се мъдри сам и победоносно като татарски вожд на цяла страница, а нашите ги лашнаха по разни линкове, potv-ове, в дън гори тилилейски,където, абсолютно сигурен съм, и две висши образования по търсене в Интернет да имаме ние и публиката, пак няма да не можем да ги издирим.Ако по този , и чрез постоянни промени на регламента,начини искате да ни накарате да се откажем от конкурса, позволете ми да ви припомня, че има в СОФИЯ Комисия за защита на конкуренцията, и като нищо ще дам 600 лева, за да я извикам да реши проблема-не за да спечеля конкурса по този начин, а ей така за инат, за да ви изпоглобят.Мразя нечестивците, които ме третират като мужик. И ще ги гоня до дупка!До края на живота си ще ги преследвам, докато дойде някоя подходяща власт, като например тази след 9.9.1949,и ще ги режа парче по парче , а после-в масови гробове и малко бензин преди това. Гаврите с мен никога не прощавам!До дупка ще ви гоня за това! Чапкънина
цитирай
2. анонимен - Защо непрекъснато се променя регламентът на конкурса?
31.03.2010 10:37
Организацията на конкурса за химн на Пловдив ще бъде уникален принос в провеждането на конкурси по целия свят, защото:
1/ След като Общинският съвет е взел веднъж решение да се обяви конкурс за написване на химн на Пловдив, чак сега след края на конкурса се поставя на обществено обсъждане въпросът дали градът ни има нужда от химн. Всеки разумен човек би си задал въпроса ЗАЩО ТОВА ДОПИТВАНЕ НЕ СЕ НАПРАВИ ПРЕДИ РЕШЕНИЕТО НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОНКУРСА за химн на града.
2/ По решение именно на Общинския съвет вече са се провели редица заседания на комисията, определяща условията на конкурса, които ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ НЕ Е ОСПОРИЛ ЧРЕЗ СВОИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ В КОМИСИЯТА.
3/ Провели са се две заседания на журито, като на второто ЖУРИТО ИЗЛЪЧВА И КОНКРЕТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ КЪМ ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ да бъде избран химн.
4/ Защо чак сега председателят на Общинския съвет взима еднолично решение да промени регламента на конкурса, така че всички участници се връщат в изходна позиция, като не се зачита професионалното мнение на членовете на журито? Още повече, че НЕ Е ЯСНО КОЙ ОПРЕДЕЛЯ НОВИЯ РЕГЛАМЕНТ – не е Общинският съвет, не е комисията, не е журито, а всичко се предоставя на няколко медии, избрани по неясен критерий?!
5/ Съответно няма яснота как, къде и кога ще се гласува? Невъзможно е гласуване да се провежда едновременно в няколко медии или интернет сайта! Отвсякъде прозира, че г-н Евгений Тодоров – единственият гласувал против член на журито (http://himn.blog.bg/muzika/2010/03/10/veche-ima-oficialno-predlojenie-za-himn-na-plovdiv.508244) - има голямо желание да брои гласовете, а всички знаем, че печели винаги този, който брои гласовете. Редно ли е член на журито да превръща личната си позиция в обществена? Не е ли това очеваден КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ – злоупотреба с обществено влияние?

цитирай
3. анонимен - Защо непрекъснато се променя регламентът на конкурса? -ПРОДЪЛЖЕНИЕ
31.03.2010 10:41
6/ Защо отново се прави опит да се промени регламентът на конкурса? Започва да се говори за написване на ХИМН или ПЕСЕН за Пловдив. Явно някои не правят разлика в жанра и забравят, че е обявен конкурс за ХИМН на Пловдив преди повече от година. Когато се пишат песни за Пловдив, не е необходимо решение на Общинския съвет.
7/ Ако има НЕГЛАСНО РЕШЕНИЕ ДА НЯМА ИЗБРАН ХИМН, моля не се подигравайте с труда и творческите усилия на всички участници, а го обявете официално, за да не се хаби излишна обществена енергия, която може да се насочи към по-полезни за града ни идеи!

цитирай
цитирай
4. анонимен - Ето такава ще бъде ситуацията и при Международното Правителство, или
31.03.2010 10:51
НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД- ПЪЛНИ ИНТЕРНЕТ БАКИИ ДО ТОТАЛНО ОШАШАВЯНЕ НА ХОРАТА-lкакто в онзи виц , където някой си влязъл в някакъв градски клозет и на стената срещу него пишело:,,Обърни се наляво''. След като се обърнал, прочел втора табела:,,Обърни се още веднъж наляво''. След повторно обръщане наляво, т. e. при пълен кръгом, на вратата пишело:,, К'во се въртиш кат е - ан?''
цитирай
5. анонимен - Стига електронни манипулации и фалшификации, пуснете ни химновете ТУК, ТУК,
31.03.2010 11:29
ТУК, КЪДЕТО Е И НАШИЯТ КОНКУРЕНТ, а не да ги криете по разни нисъществуващи долапи и килери на интернет, в които и самата miirosoft не може да проникне, камо ли ние, музикантите, а за обикновените хора да не говорим- тези линкове са умряла работа, даже още по-лошо - все едно да чакаш от умрял писмо...
цитирай
6. анонимен - ...И беззаконието ще се умножава ..._(Из св. Библия-глава Апокалипсис)
31.03.2010 12:38
За какъв дебат бълнувате бе, другари мошеници? Къде са другите химнове, та да дебатираме, джанъм, чоджум, козум? В разни несъществуващи линкове на разни съмнителни телевизиийки, средства за масова манипулация и зомбиране на населението. Цяла сутрин ги търся тези линкове, но явно пак общинараджиите ни пращат за зелен хайвер. Ами че дайте най-после да ги чуем тези други химнове като хората, както сте изложили на показ ВЕЛИКИЯ АТИЛА, ВСЕПОБЕЖДАВАЩИЯ, ЕДИНСТВЕНИЯ, НЕПОВТОРИМИЯ... Хайде холан, сеганкана пък линкове! Баба ви някога само с линкове си е намирала загубената овца из къра..Ама много пекани пичове сте били бе, джанъм! То бива машинации, бива, ама чак толкоз не бива бе, козум! Вие надминахте по тарикатлък и самия бай ви Ганя Балкански, Гочоолу, Дочоолу и кого ли не! Ашколсун, машалла, защо не се изпечете и в занаята на касоразбивачеството, имати мошенически данни бол. А бре момчета, ние не искаме наградата бе, нито фалшивите ви обществени гласувания- то на изборите пашипорт носят хората и пак фалшифицират изборите, та камо ли тук в интернето- ние сакаме само да си чуем произведенията тук- нищо повейке, чада мои . Благодарим от сърце на общинараджиите, че дадоха такава висока оценка но произведенията ни- за да не ги пуснат по интернето значи, че са много конкурентни. Сакън някой да не ги чуе, че ако е инакомислящ, ще ни провали плановете. Бре бре бре, докъде стигна завистта и злобата бугарска.Не случайно бугарите Господ ги е слагал под толкова робства и главорезничество- обичали са да разпъват Христа! Та който крие истината из разни линкове точно това прави!
цитирай
7. анонимен - Давам 11000 лв награда някой да открие химна ми чрез линк в Пловдив 24
31.03.2010 13:13
Немам нерви да го тража цяла седмица. Камо ли пък масовия слушател.
АНАТЕМА, МОШЕНИЦИ! АНАТЕМА, АНАТЕМА! Почти бях възприел тезата на теософите, че няма вечни , а само вековни мъки - та що за садизъм са тези вечни мъки! Но като се сблъсках с вашия уродлив сатанински образ, още по-уродлив поради демократичната и любезна маска, която сте му сложили, разбрах, че не теософите, а теолозите-догматици са прави- за някои уроди трябват ВЕЧНИ ВЕЧНИ ВЕЧНИ, а не просто вековни мъки! Имах прескромното желанийце като награда за целогодишния ми труд да кажа сайта himn.blog.bg на приятели и познати да ме чуят в Интернет,но явно това не може да се осъществи в тази уродлива държава! А как да ги лашкам из неасъществуващи сайтове в Пловдив24, като самият аз не мога да ги намеря? АНАТЕМА, ЗЛОБАРИ , АНАТЕМА , МИЛИАРДИ ПЪТИ, В АДА ДА ГОРИТЕ, ,,там, дето червеят им не умира и огънят им не угасва'' Димитър Благоев Чапкънов, амин!
цитирай
8. анонимен - Димитър Чапкънов, един от моралните победители в конкурса
31.03.2010 13:28
Щом крият творбите ни в миша дупка, сакън някой случайно да ги не чуе, значи ние сме победителите, а те са просто обикновени материалисти-като онези червеи в Швейцарското сирене, дето все дълбаят из гъстата материя... Дерзайте, честито, предраги мои братя по участ в конкурса .
цитирай
9. анонимен - Давам 12000 лева за да ми открият химна в plovdiv24.bg-Джамбазина
31.03.2010 18:43
Аман от мошенгии.Къде потурчихте химна ми? Друго какво ще измислите, за да не си чуем химновити ТУК? Умни глави сте, но с уродливо, изкелифещено мислене.И Аз съм седнал да ви пища химн! Боже господи, какво падение от моя страна!
цитирай
10. анонимен - Заради този ЛИНК заслужавате ЛИНЧ
31.03.2010 19:23
Не съм участник в конкурса, но много исках да чуя и другите подобрени творби от тази година. Но ми е направо невъзможно по Интернет. а по разните телевизии не зная кога има съответно предаване, та да го следя. Въобще такъв хаос стана в медиите, че ме е страх да си пусна телевизора.А от вестниците пък хич няма как да го чуя- те за жалост не свирят. По този сайт Пловдив24 има предимно спорташки подсайтове, реклами , жартиери, гащеризони , пици и какво ли не, но сайт за химни не видях.Впрочем харесах едни пликчета за жената...
цитирай
11. анонимен - Търси се изгубен в plovdiv24.bg химн, или по-вероятно откраднат
01.04.2010 12:23
Реагира на думичката ,,Пловдив'', спретнат,добро възнаграждение
цитирай
12. анонимен - Безобразие- окачили са и в ,,himn.plovdiv24.bg'' старият ми,, Химн на Пловдив''
01.04.2010 14:58
от лятото на 2009 с новият ми текст от 2010 при това! Въпреки неколкократните ми протести , че тук, в ,,himn.blog.bg'' се мъдреше пак само старият ми химн от миналото лято, музикалните корифеи от знаменитата комисия са го пробутали и в plovdiv24!!! На инат! Да ме пукнат от яд, да ме вкарат някак си в раковото! МОЛЯ ВЕДНАГА ДА СЕ КОРЕГИРА ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ! ПО-ДОБРЕ ВЪОБЩЕ ДА ГО МАХНАТ И ОТ ДВАТА САЙТА ТОЗИ СТАР ПРОСКУБАН
И НЕДОНАПРАВЕН ОТ БЪРЗАНЕ СТАР ,, ХИМН НА ПЛОВДИВ'' Ако толкова ги е страх от моята конкуренция с този химн, по-добре да нямам никакъв химн и да ме елиминират от конкурса! Не мога да трая повече техните машинациииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии! АМАН!
цитирай
13. анонимен - ДО Г-н Илко Илиев от Димитър Чапкънов
02.04.2010 10:55
Г-н Илиев, виждам, че сте един от малкото хора в отдел култура към общината, ако не и единственият, които реагираха като одушевени същества на нашите искания да се публикуват и останалите химнове, за което с възхищение и благоговение ви приветствувам. Имам голяма молба към Вас: да наредите в сайта plovdiv24 ДА ЗАМЕНЯТ по-скоро СТАРИЯТ МИ ХИМН от 2009 , това набързо изфабрикувано недоносче, от което се срмувам, СЪС НОВИЯТ подобрен до неузнаваемост,със същото заглавие,,Химн на Пловдив'',който съм представил в общината на 02.03.2010. Не съм се бъхтал цели 6 месеце да си усъвършенствувум химна,( че и що пари изподадох за запис и вокалистка),за да се
червя накрая със стария си химн! Ако не желаете да се отзовете на молбата ми,поне наредете ДА ГО МАХНАТ ВЪОБЩЕ ОТ PLOVDIV24- -НЕ ЖЕЛАЯ ДА УЧАСТВУВАМ С НЕГО в каквито и да било конкурси- не съм предсавял тази година химн от 2009! Или да участвувам с новият ми ,,Химн на Пловдив'', или поне без стария със същото заглавие, та да не се срамя въобще!
цитирай
14. анонимен - Благодарности към г-н Илко Илиев от участника Димитър Чапкънов
09.04.2010 13:03
Не се излъгах, като се обърнах лично към вас за моя проблем- интуитивно подушвам добрите хора, без дори да съм ги виждал някога. Един от тях сте вие, г-н Илиев. Благодаря ви от сърце,че сте толкова съпричастен нъм проблемите ни, възпитан и коректен Човек. Сега вече се чувствувам равностоен убастник в конкурса, благодарение на вас. Бог да ви възнагради.
С дълбока почит и преклонение: Димитър чапкънов
цитирай
15. анонимен - По-добър звук.
16.04.2010 23:55
Tук може да се чуе химна по-добре. И да се прочете повече за него.

www.himnplovdiv.geoslav.net



цитирай
16. анонимен - от Георги Славчев, композитор
17.04.2010 04:11
Да, защо навсякаде е качена mp3-ка с лошо качество?

Tук може да се чуе химна по-добре. И да се прочете повече за него.

www.himnplovdiv.geoslav.net

На www.plovdiv24.bg не излизат моите коментари. Поне тук мога да публикувам тази информация.
цитирай
17. анонимен - от Георги Славчев
17.04.2010 04:26


Tук може да се чуе химна по-добре. И да се прочете повече за него.

http://www.himnplovdiv.geoslav.net

На www.plovdiv24.bg не излизат моите коментари. Поне тук мога да публикувам тази информация.
цитирай
18. анонимен - Долу Славчев
19.04.2010 03:41
Ако ще и 10 пъти да напишеш,че си си качил химна с каквото и да е качество, той ще си е пак толкова недодялан.
цитирай
19. анонимен - Ot Georgieva
20.04.2010 18:49
Ти като си толкова дялан защо не напишеш нещо по-хубаво?А само плюеш това,което хората са сътворили с толкова труд и желание и което е добро!
цитирай
20. анонимен - Вики и Гери
22.04.2010 01:54
Защо "Това е Пловдив" на Вики и Гери Ликоманови излиза без текст в сайта http://himn.plovdiv24.bg/ ? Ние се мъкнем в тази пародия на конкурс от самото начало преди година и половина, откакто регламентът беше сменен точно 5 пъти?! Моля някой компетентен, ако въобще има такъв, да се опита да даде смислен отговор. Благодарим. Освен това не пише и кой е изпълнител - какво ви затруднява - ако не можете да четете да дойдем да ви го прочетем! Май ще идват Господари на Ефира най- накрая няма начин, циганията стана твърде голяма!!!!!!!
цитирай
21. анонимен - А ТОВА как пък ще стане???
29.04.2010 23:51
Щели да представят 12 песни на концерт. Я да питам:

КАКЪВ ГЛАС ще ги представи? Мъжки? Женски? Детски? Авторите трябва да имат избор!
КОЛКО ВРЕМЕ ще бъдат разучавани? Това е сериозна работа, дори за професионалисти.
ОТ КАКВИ ИЗТОЧНИЦИ? От ноти? По слух? Невми? Клиновидно писмо?
КОЙ ЩЕ СЪПРОВОЖДА ПЕЕНЕТО? Пианистка? След почти година мъки това ще е най-лошият вариант. Трябва да са с някакъв вид оркестър, като за официални случаи.
А за съпровода нота откъде? И кога?

За да се осъществи замисълът, само за концерта трябват поне 2 месеца подготовка.
А преди това всеки кандидат ще трябва да представи нотен текст в определен формат, еднакъв за всички. А за целта някои от кандидатите ще трябва спешно да научат нотичките...
Сиреч, имаме поредната причина за протакане. Да чакаме концерта някъде към есента на 2010, а решението на упълномощените - пролетта на 2011?

Хора, тази епопея компрометира все повече града и направо си плаче да бъде описана и увековечена. Има още срам да се бере...
цитирай
22. анонимен - Георги Славчев да бъде малко по-скромен.
30.04.2010 00:17
Нищо не е предрешено и не бива така арогантно да се манипулират хората. Пловдивските граждани не са тъпи, нито глухи. А да им се внушава, че вече е избран именно НЕГОВИЯТ (на Георги Славчев) химн е най-малкото некоректно. Да не казвам непочтено. Тези манипулационни техники минават в Америка, където растат най-великите дебили, но не и тук. Не и в Пловдив. Вече не. Защото живеем в информационно време и нощо не може да остане скрито и да мине "ей така".

И какъв е този гьон-суратлък?
Лично Георги Славчев, опериран от скромност, те препраща не къде да е, а на www.himnplovdiv.geoslav.net (брех, как съдбовно официално звучи!), където чинно четеш и се питаш, да не би да си изпуснал мига, когато този велик и неповторим гений е гушнал наградата? Че и интервю слагателно!...

Хайде малко по-скромно, ако може.

Самият факт, че член на комисията я напуска, за да му напише текст, е безпардонна машинация и само заради това песента автоматически е извън всякаква класация. Поне и едно уважаващо себе си и истински НЕзависимо жури трябва да постъпи с нея така.
И много ми е любопитно кой гениален мозък е дошъл до идеята да ангажира член на комисията за автор на текст. И какви мисли са му минавали през главата?

А самият Петър Анастасов, който е безспорно прекрасен творец, да му се чуди човек на акъла, защо се забърква в тази миризлива и мазна далавера? Не сега, в началото трябваше да участва. за Пловдив, а не за Георги!

Никога не е късно човек да стане за резил.
А в този опорочен конкурс имаме трима основни кандидати:
Георги, баща му и самият Петър Анастасов.
Без да броим комисията, разбира се.
Че и на тях задн*ците им са на много силно течение.

Ама де що е време, наше е. Слава Богу, има медии и най-вече будни блогъри.
И дано на простомера стрелката е здрава, че голямо блъскане по червеното я чака!
цитирай
23. анонимен - Ето и цитат от емоциите на Георги Славчев:
30.04.2010 00:25
"- Защо решихте да участвате в конкурса за химн на Пловдив?
- С радост посрещнах тази възможност. Докато композирах, представях си как се
чувствам рано сутрин на върха на тепето. Разчувстван, благодарен и горд, че съм
роден точно в Пловдив, прекланяйки се пред природата и гледката, чувствайки
енергията на безброй поколения, живели в нашия вечен град, и приветствайки моите
съграждани."

А бе, ало, ще ме разплачете бе, Георги! Направо се разчуствах.
Ами сега, какво ще правя?
цитирай
24. анонимен - www.radioplovdiv.bg
04.05.2010 01:27
Хайде гласувайте!!!! Стига сте приказвали!!!
От много приказки не може да видите - две 15 и 16 годишни мом4ета сложиха
" светилата " в малкия си джоб !!!
Браво на мом4етата !!!
Усеща се полъха на промяната : най-накрая нещо ново с младежки дух!
Бог ви е дал талант с шепи, а ние да пием, да се наслаждаваме и да пеем с вас!
цитирай
25. анонимен - ЗАЩО Г.СЛАВ4ЕВ СИ ПРОБУТВА ХИМНА НА ВСИ4КИ ХОРОВИ ФОРМАЦИИ В ГРАДА?
10.05.2010 16:14
ТО БИВА БИВА, АМА ТОВА НЕ БИВА!
НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ИМ ХАРЕСВА ИЛИ НЕ, ДИРИГЕНТИТЕ СА ПРИНУЖДАВАНИ ДА РАЗУ4АВАТ ХИМНА НА Г.СЛАВ.... .
ТОВА ДА НЕ ВИ Е СОЦА! ПРИГОТВЕТЕ СЕ ЗА 24 МАЙ ДА СЛУШАМЕ "ДОСТОЙНИЯ" ХИМН!!!
ХЕЕЕЕЕЙ, ГЛАСУВАНЕТО ОЩЕ НЕ Е СВЪРШИЛО!!!
Я, ИЗВИКАЙТЕ ТЕЗИ ОТ ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА!!!
AMA ДА МИНАТ И ПРЕЗ ОБЩИНАТА И ДА ПОПИТАТ КОЙ КАРА ДИРИГЕНТИТЕ ДА СЕ МЪ4АТ С ТОВА КИТАЙСКО ПОДОБИЕ НА ХИМН!
А НИЕ ДА ГЛАСУВАМЕ WWW.RADIOPLOVDIV.BG
цитирай
26. анонимен - Нова натегачка Цветелина
13.05.2010 00:42
Сега пък си имаме и поп-фолк натегачка - Цветелина.
Абе, кво става в този град, бе? Оглупяхте ли, оглушахте ли?...
Във Варна имаше лятото една реклама, дето "най-хубава свирка ставала от млада върба". За свирката може и да е така, макар че народът си е казал, че и за там не от всяко дърво става. Обаче от всяка песен - химн? Ма то смешно, та чак тъжно бе.
Обаче чаткат гласовете на сайта на Радио Пловдив... и излезе Цветелина кат' бълха на чело - най-отгоре!!! И току-виж взела, че си и повярвала, че тя ще е избраната.

Ало, Цвети! НАбе моме, не се ли сещаш какво те чака, като се набуташ между шамарките? Резил те чака :-)
Искам, искам много да те чуем на концерта барабар с другите 12 (или 6) песни. Искам!
цитирай
27. анонимен - Брадясахме от чакане!
19.05.2010 03:05
Айде бе, господа общинари!

Брадясахме от чакане! Докога ще се точи това всенародно медийно прослушване?
Колко месеца още? Докато дойде китно лято? Или пак ще го отложите - до есента?

Събудете се вече и приключвайте чевръсто с този кошмар.
Защото всеки резултат е по-малък резил от това летаргично-кокошкарско протакане.

Пък и напишете нещо официално в медиите - докъде сте, що сте...
цитирай
28. анонимен - До коментар №26
19.05.2010 16:21
Цветелина има фенове и не е изненада, че има най- много гласове. За мен е нелогично тази песен, която е с гласове близки до нейните, как стана така, че за 2 часа направи 400 гласа. Какво ще кажеш по този въпрос? Комисията да провери IP-тата на гласувалите.
цитирай
29. анонимен - До Коментар 28
24.05.2010 01:58
Нямя лошо Цветелина да е на първа позиция. И при нея тгласовете се "вдигнаха" за 2-3 дни. На 28 април имаше 11 гласа. Пусхана едно материалче в Signal.bg (http://signal.bg/view_article.php?article_id=7214) и на 3 май вече имаше 426.
А за гласовете - за каво ще ти е да хакваш сайта? Дали имаш 1200 или 800 - все тая - вътре си в в дванадесетицата. А като гледам - то и с 200 гласа пак си на финал. Защо тогава сам да се компрометираш?
Всеки гледа някак да си увеличи гласовете - Цветелина във Facebook и в сайта си, друг - в поетичен сайт, "Респект" - и те с фен клуб, изобщо - кой където намерил. Е, друг пък тихо и напоително търка стълбите на Общината, а на някой даже вече песента "Му" детско хорче я разучава ... Еееех...
А големиат брой гласове води само до едно - накрая ще те видят и чуят. нали така???
Така че , да не се косим - ще видим и чуем!
И дано накрая да не решават пак петима души на затворени врати, че срамота!...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: himn
Категория: Музика
Прочетен: 1063526
Постинги: 47
Коментари: 1597
Гласове: 77
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031