Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2010 17:03 - Български звезди се включват в инициативата за избор на химн на Пловдив
Автор: himn Категория: Музика   
Прочетен: 4738 Коментари: 6 Гласове:
0



         Български звезди се включват в проекта за избор на химн на Пловдив, подпомагайки идеята повече предложения да достигнат до пловдивчани. 12 предложения събраха най-много гласове в електронното обществено допитване, което пет пловдивски медии подеха по инициатива на председателя на Общинския съвет Илко Илиев. Предложенията ще бъдат представени на концерт, организиран от община Пловдив на 12 юни от 19 ч. на сцената на лятно кино „Орфей”.        Орлин Горанов, Ваня Костова и Христо Кидиков се включват в концерта. Пловдивчани ще имат възможността да чуят едно от предложенията за химн на Пловдив, изпълнено от Талант№1 на България Богдана Петрова, както и още едно младо и обещаващо дарование с награда от пловдивски фест – Нели Солакова. Разбира се, на сцената на кино „Орфей” ще излязат „Респект” и „Summer rain”, както и Цветелина, включили се като автори и изпълнители в конкурса за избор на химн на Пловдив. Пловдивчани ще чуят известният тенор Камен Курдов, както и пловдивския дует „Акварела”.       „Ще предоставим възможността пловдивчани още веднъж да дадат подкрепата си за песента, която според тях е достойна да стане химн на Пловдив”, заяви председателят на Общинския съвет Илко Илиев. На концерта на 12 юни в лятно кино „Орфей” ще бъде поставена урна, така че на излизане, след като са чули 12-те предложения, хората да имат възможност да пуснат талон с избраната песен. Талоните ще носят печат на община Пловдив и на тях ще бъдат изписани 12-те заглавия, така че да се отбележи предпочетеното предложение.    


Тагове:   пловдив,


Гласувай:
0



1. анонимен - Орлин Горанов, Владо Джамбазов и ДВФ "Омайниче" от Пловдив!
07.06.2010 23:19
На концерта в петък Орлин Горанов ще пее песента на композитора и бивш кийбордист на група LZ Владо Джамбазов.
Автор на стиховете е Мариан Кръстев, а редом с видния български поп-вокалист и оперна звезда на сцената ще застанат и децата от вокална формация "Омайниче' към Военен клуб - Пловдив с ръководител Таня Орманова.
цитирай
2. анонимен - Кои бяха тези медии които УЖ подкрепяха конкурса?
09.06.2010 13:35
Хора, опомнете се! Това се превърна в конкурс за дезинформация!!!
Нито една медия не си направи труда редовно да уведомява жителите на града какво става с този конкурс! ( то не, че самата община знае)
Напълно е безумието да се появяват някакви статийки с неопределен произход!
Крайно време е да разберат медиите, че в края на краищата ние хората искаме да сме информирани, а не дезинформирани!
Или печалното е, че сме неинформирани.
България е в криза, културните мероприятия и без това са толкова малко, че поне тези, които се правят да им бъде отдадено заслуженото!
Искам да благодаря на Радио Пловдив, които наистина направиха възможно гласуването ни и на ПОТВ, че даде гласност на някои от участниците в конкурса!
За други медии трябва да се напъна, за да си спомня дали една статия на месец означава подпомагане на конкурса!!!
цитирай
3. анонимен - Браво на Summer rain
09.06.2010 13:38
Браво за момчетата от Summer rain !
Поздравявам ги, защото разбрах че са още ученици, а каква песен са написали!
Браво и продължавайте в същия дух!!! България има нужда от такива като вас!!!
цитирай
4. анонимен - ХАХАХАХА!
12.06.2010 17:26
Абе анонимен явно си кръгъл идиот !Ха!Ха!Ха! Песента си е ученическа естествено и има детски текст ,ако на това казваш браво по-добре се застреляй! Ха!хА!Ха! От бутане в гърба на малки некадърници и представянето им за звезди ще се наложи да берем срам като в Евровизия! За тях гласуват идиоти като тебе и деца които имат музикална култура на една седмица и които не са чули нито едно друго предложение от десетките тук!
цитирай
5. анонимен - Химн на Пловдив
17.06.2010 11:14
текст Иван Вълев, музика Красимир Кацаров - за гози вариант гласувам!
цитирай
6. анонимен - Защо само се плюе в този град?
17.06.2010 13:22
Какво сте се захванали за най-малките участници?
То хубаво, че бяха там, за да покажат на "НАЙ-ГОЛЕМИТЕ" как се свири и пее на живо собствена творба. Без да наблягам на факта, че тяхната песен безспорно попада в категорията на музикално най-смислените творби в целия конкурс.
И всички видяхме как цялата зала пя с тях.
А пък и явно свирят и пеят от сърце!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: himn
Категория: Музика
Прочетен: 1063538
Постинги: 47
Коментари: 1597
Гласове: 77
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031