Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2010 15:56 - ХИМНЪТ Е ИЗБРАН - официално съобщение
Автор: himn Категория: Музика   
Прочетен: 24119 Коментари: 48 Гласове:
0

Последна промяна: 08.07.2010 16:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Общинският съвет гласува единодушно предложението по текст на Петър Анастасов и музика на Георги Славчев, изпълнено на сесията днес от българския талант Богдана Петрова               С 34 гласа „за”, нито един против и само един „въздържал се” общинските съветници избраха днес химн на Пловдив. Те утвърдиха предложението „Химн на Пловдив” по текст на Петър Анастасов и музика на Георги Славчев. Съветниците станаха на крака и прави изслушаха „Химн на Пловдив” в изпълнение на талант № 1 на България – младата пловдивчанка Богдана Петрова.                    „Решението за избор на химн на Пловдив се роди по предложение на пловдивчани в едно предаване на Пловдивска телевизия „Тракия”, припомни Илко Илиев. Впоследствие конкурсна комисия, съставена с решение на ОбС, определи за победител „Химн на Пловдив” по текст на Петър Анастасов и музика на Георги Славчев. „Тогава имахме два пътя – да внесем в ОбС решението на комисията или да се допитаме и до хората. Радвам се, че общинската администрация избра втория и организирахме обществено допитване чрез електронно гласуване в сайтовете на пет пловдивски медии”, каза Илко Илиев.            На първия етап от общественото обсъждане пловдивчани избраха 12 песни от около 40 предложения. Тези 12 песни бяха представени на концерт на лятно кино „Орфей” на 12 юни. Над 1000 души дойдоха на концерта и на място имаха възможност да гласуват повторно с бюлетини. Отново предложението на Петър Анастасов и Георги Славчев събра най-много гласове. Последва още 2 седмици време за електронно гласуване, което приключи на 27 юни.          „Химн на Пловдив” по текст на Петър Анастасов и музика на Георги Славчев получи в окончателното гласуване най-широка подкрепа от пловдивчани с 39.8 %.         Председателят на Общински съвет-Пловдив Илко Илиев благодари на всички творци, участвали в конкурса за химн на Пловдив. Всички те ще получат почетна грамота, решиха още общинските съветници.



Гласувай:
1



1. анонимен - Този град все повече се превръща в ...
08.07.2010 16:27
Този град все повече се превръща в крепост на циганията.
цитирай
2. toross - Не на циганията, на пошлостта!
08.07.2010 18:24
С право ще ни наричат "Вторият Перник" - http://toross.blog.bg/politika/2010/07/07/cykni-vef-a-da-chuem-kidika.573674#comments - да се чудиш на акъла на управляващите, че си вярват, че са "приели" химна - това словоблудство няма да се запее никога от пловдивчани.
цитирай
3. анонимен - Апотеоз на глупостта и корупцията
08.07.2010 19:28
Според Илко Илиев- избран от обществеността на Пловдив! И май наистина е така. Когато не те е еня и си мнозинство, оставяш малцинството да се шири. Дали авторите на НЕЗАКОННО избрания """химн""" си вярват, че той струва нещо? Сигурно се насират в гащите от кеф. Докато слагат софрите за своите народни благодетели.
цитирай
4. анонимен - Пловдив си е Пловдив
08.07.2010 19:59
Честита победа на измисления композитор, другаря Славчев-младши!
Само така - пердето и... напред!
Точно за такива като тебе, Гошко, поетът е казал:
"Ти го плюеш, то мисли, че дъжд вали."
Бащичко.
цитирай
5. анонимен - ЦЪРВУЛИ
09.07.2010 00:39
Кво сте избрали бе, гъзоблизциииииииииииии, елате ми излижете гъза, че се казвам Славчев - недоклатени лайнояди!!! Общинските съветници откога разбират от музика???
цитирай
6. анонимен - Смучете ми хуя
09.07.2010 00:40
Смучете ми хуя
цитирай
7. анонимен - Браво, Владо Джамбазов
09.07.2010 00:53
Ти си единственият, който дръзна да оповести публично истината в Господари на ефира. Но велможите са единни: гласуваха 100% "за" не само некадърното, но и незаконно участвало парче. А хората на изкуството (въобще) са единаци, особено когато трябва да защитават правата си. Ако някой- не казвам да си ти- ги поведе, могат да отменят дори решение на Общ. съвет. Как? Има начини. Няма да ги оставим да си разиграват кончето както си знаят!

Да отменим "химна" на този смешник!

Не излизам с името си не, защото ме е страх от нещо (ша ми пръднат на оная работа), а защото няма да разберат откъде ще им дойде.
цитирай
8. анонимен - ОТМЯНА НА ТАЗИ ПОРНОГРАФИЯ
09.07.2010 01:29
Не е само Джамбазов, много от участниците и техните близки уведомиха различни медии - друг въпрос е кой откликна!!!
цитирай
9. анонимен - Медиите в Пловдив са зависими
09.07.2010 01:56
Нищо няма да отразят, те са част от схемата. Покриват всичко, публикуват само официоза. Има други начини. Да отменим това, що нарекоха "химн".
Медиите в Пловдив ще се включат чак тогава, когато могат да турнат на първа страница заглавие с ей такива букви:

СЪДЪТ ОТМЕНИ ХИМНА НА ПЛОВДИВ
цитирай
10. анонимен - От Владо Джамбазов
09.07.2010 02:42
Още веднъж ще кажа - не коментирам качествата на химна на Славчев, а и ако трябва, няма да са ми нужни много усилия - твърде малко има там за коментиране и те си го знаят.
Възмутителен и потресаващо нечистоплътен бе начинът, по който всичко бе манипулирано - с безпардонна арогантност, високомерно презрение и самодоволно чувство на безнаказаност.
Завиждам на онези, които овреме се отказаха. В тъмното трудно можеш да се опазиш от мръсотията и хлъзгавата слуз и затова дълго ще се чистя от отвращението от допира с тези хора.
А общинарите са ясни - в състояние на пълно безхаберие колективната отговорност става колективна безотговорност. Едва ли може някой да очаква те да имат собствено мнение по един така "тънък" проблем като авторитета на Община Пловдив...
Ох...какво да говорим. Нейсе, Ганьо, остави се.
цитирай
11. анонимен - Сега се започва, Владо
09.07.2010 03:35
Стой та гледай (ама не стой, де, продължавай- другите няма да оставят така тая работа. И не защото искат те да станат първи, не- просто много са ядосани точно от това, за което говориш). Ама това на Славчев- Анастасов си е пълна скръб, де. Имаше едно парче от Й. С. Бах- "Сълзи, въздишки, грижи, мъки". Ама то е от Бах. И не е химн на Пловдив :;;)))
цитирай
12. анонимен - Защо порът мирише
09.07.2010 13:45
На нищо не се учудвам вече.

Тази работа стана досущ като в сериала за капитан Петко войвода, детоТурчев (един като "тези") го пита, не му ли се ли учудва на делата. А Петко му отговаря: "Все едно да се учудвам защо порът мирише."

Та и тази таквази - миризлива...
цитирай
13. анонимен - Браво
09.07.2010 15:28
Изпратете го по-добре на Ким Чен Ир този химн. Той си е напълно в стила на корейката тържествена музика.
цитирай
14. krashim - Отдавна е НАГЛАСЕНО
10.07.2010 09:44
Някои зададе ли си въпроса; Какво прави Богдана в залата на Общинския съвет от 8 часа сутринта. Та нали същия ден общинарите ще решават дали да има химн или не.
Ами отговора е ясен. Химна вече отдавна е бил избран и Богдана е поканена да го изпее. Такава гавра и подигравка с труда на толкова много хора не познавам. Всичко , което се направи бе да замаже общественото мнение, а всъщност нещата са били решени. Да си жива и здрава Г-жа Божана Апостолова.
цитирай
15. анонимен - Защо Славчев?
10.07.2010 14:12
Въпросът е защо конкурсът е направен специално Славчев да спечели? Защо цялата общинска администрация работи 2 години, та точно той да стане първи? Какво толкова му дължи някой- кмет, съветник или всички? На кого е направил проф. Славчев такава голяма услуга, че да му обещаят да организират конкурс за него, така перфектно манипулиран, та накрая безапелационно да спечели синът му?
А демагогията беше брилянтна. И накрая с това "талант N1" ! Дори някой да успее да пребори решението им, остава общественото мнение.
"Е, мръсникът тръгнал да вреди на едно сляпо момиче"
Като по учебник от Полицейската Академия.
цитирай
16. анонимен - Данъкоплатец
10.07.2010 22:28
Искам да запитам, кому е нужен този химн? Парите които ми се удържат под формата на данъци за комунистически простотии ли трябва да отиват? Г-да общинари Вие сте откровенни изроди и гьонсурати.
цитирай
17. анонимен - защо общинарите ?! пак смяна на регламента под сюрдинка
11.07.2010 23:46
Абе от какъв зор общинарите пък сега решават ?!?!? Нали имаше комисия ?!?! Какво разбират онези дебели прасета от музика - все едно мен да ме питат за проблема с водоснабдяването в Пловдив ?!?!
цитирай
18. анонимен - Общинарите не са чували песните
12.07.2010 17:39
За да бъде всичко законно и НОРМАЛНО, трябваше общинарите да седнат и да изгледат заедно видеозаписа на концерта в лятното кино. Там нещата имаха най-завършен вид и така те можеха да си съставят лично представа за картинката. А не да гласуват каквото им бил предложил някой си. Със сигурност НИКОЙ ОТ ТЯХ не е чул всичките 12 финални предложения от концерта. Язък и за Орлих Горанов, и за Христо Кидиков. Само наляха вода във воденичката на връзкарчетата...
И най-жалко за самите пловдивчани, че случиха на калпави управници и безпросветни...
цитирай
19. toross - Още малко за това чудо -
12.07.2010 19:02
http://toross.blog.bg/politika/2010/07/10/rimushki-ili-idiotshtinite-himn-na-mvr-i-na-plovdiv.575045
цитирай
20. анонимен - А тия 12 финалиста ще ме скъсат от смях!
14.07.2010 12:19
Как така, бе, аланкоолу, точно те? Нали гласуването било манипулирано? А техните баби не гласуваха ли? Няколко приятели, колеги и роднини и- айде в челната дванайсетица. Нито едно не заслужава да е химн, вкл. и не-финалистите. Най- малко пък Славчев. Ама нали заради него направиха целия този цирк. Ха-ха-ха. Страдайте, слепоци!
цитирай
21. анонимен - Да не крият цифрите!!
14.07.2010 18:38
Нека да кажат точните числа от ВСИЧКИ гласувания във ВСИЧКИ медии за ВСИЧКИ песни!!! Само ни пробутват някакви абсолютно паднали от небето цифри за Славчев. Хайде, холан, и ние гледахме в Интернет как върви вотът, не пасем трева!
Да не говорим за последните 2 седмици, дето накрая сайта на Радио Пловдив тотално го игнорнаха и им (или си) го затриха.
цитирай
22. анонимен - Аве, тъп
14.07.2010 23:25
Ти още ли не можеш да зацепиш? Какво ти гласуване, бе. Ти си пионка, използваха те за масовка!
цитирай
23. анонимен - Лятото е в разгара си
15.07.2010 23:46
Жега. Пот. Полуголи или напълно голи хора. Басейни. Плажове. Пясъци, дюни. Дюнери. Дини. Тикви. Фенери. Пилешки прожектори. Сцени. Хамлети. Омлети от чайкови яйца. Чай с лед. Ледоразбивачи. Разбивачки на сърца. Миксери, шейкъри, бърканичковчета. Бъркогъзовчета. Бъркочи. Кочове, овни и топки. Плажни топки. Сладоледени топки. Снежни топки. Снежни човеци. Топящи се от жегата. Иде есен. Иде есен.
цитирай
24. анонимен - .
15.07.2010 23:49
.
цитирай
25. анонимен - Корупцията е в разгара си
15.07.2010 23:59
Бих добавила само и с това бих приключила ......
цитирай
26. анонимен - Изключили Каназирева от ГЕРБ,
16.07.2010 00:48
защото не щяла да гласува за Славчев. После гласувала за, но не я върнали в партията.
цитирай
27. анонимен - Ако 8 съветници бяха гласували въздържал се, щяха да провалят Goshko
16.07.2010 01:06
34 бяха в залата, от 51. От тях един гласува въздържал се, светло да е името и. 33 минус 8= 25.
цитирай
28. анонимен - Лека нощ и приятни сънища!
26.07.2010 23:22
Лека нощ и приятни сънища, скъпи пловдивчани!
цитирай
29. анонимен - Прегледах набързо няколко от пр...
04.09.2010 00:50
Прегледах набързо няколко от предложенията за химн на Пловдив. Според мен химн трябва да е "Древен и вечен", изпълнен от Камен Курдов, музика - Жела Николова.
цитирай
30. анонимен - Още веднъж ще кажа - не коментирам ...
14.09.2010 18:28
анонимен написа:
Още веднъж ще кажа - не коментирам качествата на химна на Славчев, а и ако трябва, няма да са ми нужни много усилия - твърде малко има там за коментиране и те си го знаят.
Възмутителен и потресаващо нечистоплътен бе начинът, по който всичко бе манипулирано - с безпардонна арогантност, високомерно презрение и самодоволно чувство на безнаказаност.
Завиждам на онези, които овреме се отказаха. В тъмното трудно можеш да се опазиш от мръсотията и хлъзгавата слуз и затова дълго ще се чистя от отвращението от допира с тези хора.
А общинарите са ясни - в състояние на пълно безхаберие колективната отговорност става колективна безотговорност. Едва ли може някой да очаква те да имат собствено мнение по един така "тънък" проблем като авторитета на Община Пловдив...
Ох...какво да говорим. Нейсе, Ганьо, остави се.

цитирай
31. анонимен - НЕКА ВСЕКИ ПРОЧЕТЕ ТОВА!!!!!!!!!!!
04.10.2010 12:58
Искам само да отбележа, че всички говорите за вулгарните напъни, с които Анастас Славчев се опита и успя да "прокара" тази "песничка" бе бих я нарекъл дори и песен, камо ли ХИМН! Но малко в страни остава "работата" на съпругата на Славчев - ДОРА! Тя носеше в чантата си хиляди малки листчета с написан (къде ръкописно, къде печатно) адреса за гласуване за химн, на нейният син. Дори имало е случаи на заплахи в Академията, където тя преподава Солфеж, ако не се гласува за сина й. Аз лично съм я виждал на улицата да спира случайно срещанти хора и да им раздава от тези "билетчета" .... като промоутър, само че на нея не и се плаща за това, но знае ли човек.....

ОТГОВОРЕТЕ МИ ТОВА КАКВО Е яко не ЯВНА МАНИПУЛАЦИЯ????????????????

и това е само малка част от измамите, извършени от сем. Славчеви! (направете си справка за Конкърса по Композициа 7/8, от преди няколко дена) 60% от присъстващите в залата да си излязат, след като са чули спечелилото "произведение" (кои ли са останали).. Познайте на кого..... същият Георги Славчев!!!!

Боклуци!!!
цитирай
32. анонимен - Анастас Славчев
20.10.2010 08:52
Oнази продажна, абсолютно музикално бездарна, невестулка- доносник и крадец- "професор" по клавирен съпровод в АМТИ : анастас славчев ОЩЕ ЛИ НЕ Е В ЗАТВОРА? Най-малкото защо щом още преди две години е навършил пенсионната възраст 63г и към настоящия момент е на 65г.,а все още не е пенсиониран? Какво му дава основание да счита себе си за недосегаем?
http://angeligdb.wordpress.com/2010/07/10/1-581/
Ето и ПОРЕДНАТА далавера с погребалния "химн" на Пловдив!Употреби горката незряща Богдана Само за да се измъкне наградата от 10 000 левчета за семки и бонбонки....
Какво стана, ИМА ли развитие по случая?
цитирай
33. анонимен - поздравения политици
30.11.2010 21:31
политици вие оспяхте да оциганите пловдив тая песен дето избраха ми се повърна като я чух толкова мушеничество злоопотребяват с труда на хора и господин селянин славчо атанасовда се маха че оцигани пловдив
цитирай
34. анонимен - бесплатный сайт
12.03.2012 17:35
Привет! Увидел классную возможность создать БЕСПЛАТНО сайт для бизнеса

Сможешь сделать себе интернет-магазин или корпоративный сайт - за 30 минут. Эта система очень простая, разберется любой!

Если интересно, можешь посмотреь в группе http://vk.com/neosite или зайти на официальный сайт: http://demo.neobroker.ru
цитирай
35. анонимен - payday loans online 940 10919
19.10.2012 21:12
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#1663>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#20824>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#4721 payday loans online
цитирай
36. анонимен - payday loans online 412 2526
20.10.2012 03:07
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#6671>payday loans</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#11332>payday loan</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#11664 payday loans
цитирай
37. анонимен - viagra online 876 8010
20.10.2012 03:10
<a href=http://buyviagraonlinemall.com/#1802>viagra online</a> - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#15863>viagra online</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#7072 buy viagra
цитирай
38. анонимен - levitra online without prescription 12626
20.10.2012 03:30
<a href=http://orderlevitrahere.com/#bbkxj>levitra 20 mg</a> - <a href=http://orderlevitrahere.com/#qqria >order levitra</a> , http://orderlevitrahere.com/#gpkiw levitra online without prescription
цитирай
39. анонимен - cialis 60 mg 8548
20.10.2012 09:58
<a href=http://ordercheapcialishere.com/#ctdbl>cialis without prescription</a> - <a href=http://ordercheapcialishere.com/#zswyl >buy generic cialis</a> , http://ordercheapcialishere.com/#qrmtm cialis 10 mg
цитирай
40. анонимен - cheap viagra online 3050
21.10.2012 01:31
<a href=http://ordercheapviagrahere.com/#bgerb>cheap viagra online</a> - <a href=http://ordercheapviagrahere.com/#bmqzo >viagra 150 mg</a> , http://ordercheapviagrahere.com/#lfijn viagra online without prescription
цитирай
41. анонимен - kamagra 100mg 16424
21.10.2012 11:04
<a href=http://orderkamagranow.com/#vdwja>buy kamagra 100mg</a> - <a href=http://orderkamagranow.com/#jmsno >kamagra soft</a> , http://orderkamagranow.com/#spihq buy cheap kamagra
цитирай
42. анонимен - payday loans 998 12481
21.10.2012 22:02
<a href=http://paydayloansveryquickly.com/#16359>payday loans</a> - <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#8314>payday loans</a> , http://paydayloansveryquickly.com/#4569 payday loans
цитирай
43. анонимен - buy generic cialis 503 5792
21.10.2012 22:24
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#21373>generic cialis</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#19778>buy generic cialis</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#1161 buy cialis
цитирай
44. анонимен - payday loans 544 11666
22.10.2012 01:09
<a href=http://paydayloansveryquickly.com/#12065>payday loans</a> - <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#21193>payday loans</a> , http://paydayloansveryquickly.com/#19799 payday loans
цитирай
45. анонимен - buy viagra online 3994
24.10.2012 03:23
<a href=http://viagrastorehere.com/#ueebc>cheap viagra</a> - <a href=http://viagrastorehere.com/#qdqcc >generic viagra</a> , http://viagrastorehere.com/#fdavb generic viagra
цитирай
46. анонимен - buy kamagra online 19953
24.10.2012 09:37
<a href=http://kamagrastorehere.com/#cmlhl>cheap kamagra</a> - <a href=http://kamagrastorehere.com/#jfrzm >generic kamagra</a> , http://kamagrastorehere.com/#oxhgw buy kamagra online
цитирай
47. анонимен - buy levitra online 20875
24.10.2012 22:04
<a href=http://levitrastorehere.com/#rfaql>cheap levitra</a> - <a href=http://levitrastorehere.com/#tmbzi >generic levitra</a> , http://levitrastorehere.com/#lfonx levitra online
цитирай
48. анонимен - cialis online 1781
25.10.2012 06:42
<a href=http://cialisstorehere.com/#axril>cialis online</a> - <a href=http://cialisstorehere.com/#larba >buy cialis</a> , http://cialisstorehere.com/#ocjtf cheap cialis
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: himn
Категория: Музика
Прочетен: 1063471
Постинги: 47
Коментари: 1597
Гласове: 77
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031